Wat is 't pASSt

 

't pASSt is een begeleidingscentrum door en voor (jong)volwassenen met autisme met een normale- tot hoogbegaafdheid.

Wij zijn gelegen in de regio Geel-zuiderkempen en richten ons tot jongeren vanaf 15 jaar, volwassenen en hun omgeving.

Op een laagdrempelige wijze bieden wij een aangename warme ontmoetingsplaats voor ieders verhaal.  Op professioneel gebied begeleiden en ondersteunen wij jou in je verdere identiteits- en talenten-ontwikkeling.

 

 

We omkaderen en ondersteunen d.m.v. activiteiten, ateliers…

Op woensdag en vrijdagavond kan je inschrijven voor ateliers. We voorzien in de juiste omkadering en begeleiding.  Op die avonden kan je in ons huis ook terecht voor een goed gesprek of gewoon er ‘zijn’.

* De activiteiten van 't pASSt vind je terug in onze kalender Voor de ateliers schrijf je in met een login. Nieuwe kandidaten nemen eerst contact op voor een kennismakingsgesprek.

 

Via ons activeringstraject ‘op zoek naar gepASSt talent’ begeleiden en ondersteunen we naar zinvolle dagbesteding of arbeidsintegratie...

Onder deskundige begeleiding ga je een traject aan op jouw tempo.  We gaan samen op zoek naar jouw talenten.  Hoe je die kan ontplooien, ontwikkelen en omzetten.  De meerwaarde die jij kan bieden, daar geloven wij in.

 

We nemen deel aan lokale evenementen...

’t pASSt positioneert zich omdat we overtuigd zijn van de meerwaarde die ons begeleidingscentrum biedt aan onze mensen en onze samenleving. We willen een sterker en begripvol netwerk door te informeren en sensibiliseren door deelname aan lokale evenementen