Wat is 't pASSt

 

't pASSt is een begeleidingscentrum door en voor (jong)volwassenen met autisme met een normale- tot hoogbegaafdheid.

Wij zijn gelegen in de regio Geel-zuiderkempen en richten ons tot jongeren vanaf 15 jaar, volwassenen en hun directe omgeving.

Op een laagdrempelige wijze bieden wij een aangename warme ontmoetingsplaats voor ieders verhaal.  Op professioneel gebied begeleiden en ondersteunen wij jou in je verdere identiteits- en talenten-ontwikkeling.

’t pASSt is een begeleidingscentrum dat vanuit een progressieve visie autisme in verbinding brengt met onze samenleving.

 

WIJ BIEDEN DIT OP DE VOLGENDE WIJZE AAN

We omkaderen en ondersteunen d.m.v. activiteiten, ateliers, workshops…

Op woensdag en vrijdagavond kan je inschrijven voor creatieve ateliers. We voorzien in de juiste omkadering en begeleiding.  Op die avonden kan je in ons huis ook terecht voor een goed gesprek of gewoon er ‘zijn’.

* De eerstkomende activiteiten van 't pASSt vind je terug in onze kalender Voor de ateliers dien je in te schrijven met een login. Nieuwe kandidaten nemen best eerst contact op voor een kennismakingsgesprek.

 

Via ons activeringstraject ‘op zoek naar gepASSt talent’ begeleiden en ondersteunen we naar zinvolle dagbesteding of arbeidsintegratie

Onder deskundige begeleiding ga je een traject aan op jouw tempo.  We gaan samen op zoek naar jouw talenten.  Hoe je die kan ontplooien, ontwikkelen en omzetten.  De meerwaarde die jij kan bieden, daar geloven wij in.

 

We nemen deel aan lokale initiatieven en organiseren zelf evenementen.

’t pASSt positioneert zich omdat we overtuigd zijn van de meerwaarde die ons begeleidingscentrum biedt aan onze mensen maar ook naar buiten toe.  Wij willen geen wij-zij verhaal. We willen een sterker en begripvol netwerk bekomen door te informeren en sensibiliseren.  We nemen bijvoorbeeld deel aan de lokale ambachtenmarkt, onze open-huis-dagen… Je zal deze op geregelde tijdstippen terugvinden op onze kalender.