Team 't pASSt

 

't pASSt bestaat uit een enthousiast team van een professionelen en vrijwilligers.

Waar het kan kiezen we voor samenwerking met mensen met passie in hun vak. 

Kristel Binnemans

Initiatiefneemster en coördinator

Als sociaal verpleegkundige startte ik m'n loopbaan en al snel ging ik me verdiepen in het autismespectrum. In elk begeleidingsmoment zoeken we samen naar de meest geschikte ondersteuning voor jou en/of je omgeving, door m'n expertise die ik heb opgebouwd zowel ervaringsgericht als professioneel onderbouwd door verschillende opleidingen : Banaba educatieve benadering van autisme, graduaat auticoach en loopbaancoaching, verbindende communicatie, ACT...

Als professioneel ben ik gespecialiseerd in het bieden van één-op-één begeleiding met jou als persoon. Dit kan zowel door gesprekken, wandeling... als indien gewenst in gespek met je omgeving, je werk, je begeleiders door het aanbieden van out-reach en vorming. De frequentie van de begeleiding wordt individueel met je besproken in een eerste kennismakingsgesprek en jij bepaalt welke begeleiding je wenst. 

Een uitgebreid netwerk, zowel zorg gerelateerd als innovatief anders geïnspireerd en levenslang leren zijn de fundamenten van een goede werking. Ik geloof in  éénieder, in de keuze om te denken vanuit oplossingen, in het creëren van mogelijkheden om mensen in verbinding te brengen met zichzelf en de ander.

Rasa Alksnyte

Genoot een opleiding als danseres en choreograaf. 

Vandaag kunstenares, fotograaf, procesbegeleider, lerares en artistieke coach.  

Ik ben verbonden aan FoAM (www.fo.am), een transdisciplinair laboratorium dat zijn speelveld situeert op de grenzen van kunst, wetenschap, natuur en het dagdagelijkse leven.

Ik lok je mee op avontuur en in verrassende artistieke experimentele ervaringen.

Sabine Nuyts

Sinds 2017 een gecertificeerd Life Coach en Talentenfluisteraar.
Gepassioneerd bezig met groeimindset en positieve psychologie, mindfulness en yin yoga.
Werkzaam als juf in het 5de leerjaar. 

Wat doet een talentencoach precies?

Elk kind dat geboren wordt, heeft veel talent. Talent gaat niet over het uitblinken in een bepaalde activiteit maar over elke activiteit die vanzelf gaat en die voldoening oplevert. Die maakt dat de tijd vliegt, en dat je je batterijen oplaadt. Van je talenten krijg je energie.

Mensen zijn zich vaak niet bewust van hun talent, ik kan je helpen om je bewust te worden van jouw talent. Dat is precies wat een Talentenfluisteraar doet. Mensen helpen om hun talenten te benoemen en samen op zoek gaan naar manieren om die steeds beter in te zetten en zo een mooie voorraad veerkracht op te bouwen.

Talentgesprekken kunnen voor iedereen van 9 tot 99 jaar!

Germaine op ’t Roodt

Werkzaam in een bibliotheek en onderwijzeres van opleiding.  Heden gepassioneerd bezig met “Foud4Soul”.  Kiezen voor Food4Soul is kiezen voor je eigen waarheid.

Kennis opdoen, kennis doorgeven, wegwijs maken en mensen inspireren is wat ik graag doe.  Ik geef kookworkshops.  Het is bewust kiezen voor de juiste voeding voor je lichaam en ziel.  Leer en ervaar hoe je kan koken met gezonde groenten, zonder vlees of industriële bereidingen.  Gezond eten zorgt voor minder ballast in je lijf waardoor jij je sterker gaat voelen, lichamelijk, mentaal en spiritueel.  Workshops SoulCollage® zijn workshops waar ik je op een leuke creatieve methode coach naar je intuïtie en gevoel.  Daarnaast begeleid ik ook meditaties en stiltewandelingen.  Mijn website kan je bekijken op www.food4soul.be

Tot ergens onderweg!

Cathy Decock

Vrijwilliger, aanhanger en ondersteunend begeleider bij ’t pASSt.

Uitbaatster  van Crème Le lis & nostalgie. Een ijssalon te Genk dat enkel samenwerkt met mensen met autisme. Ons ijssalon is mede door de creativiteit en de talenten van ons team een succesverhaal geworden. Ik weet dat ik niet kan stilzitten en steeds vooruit wil met mijn medewerkers en andere mensen met ASS. Dat verdienen ze gewoon en daarvoor moeten we ons inzetten. Samen met anderen. 

Onze lelie van de zaak staat symbool voor de mensen die hier werken. Geef hen de juiste omgeving en voldoende positiviteit ... Zodat ze kunnen openbloeien tot een prachtige bloem. 

Bestuur

Voorzitter: Kristel Binnemans

Penningmeester: Suzanne Jacobs

Bestuursleden: Caroline Meys en Paul Snoeckx

Cliënten/deelnemers en vrijwilligers

Vrijwilligers en deelnemers, met een hart voor autisme en die geloven in 't pASSt en in samenwerking om elkaar te blijven ont-moeten.