Team 't pASSt

 

't pASSt bestaat uit een enthousiast team van een professionelen en vrijwilligers.

Waar het kan kiezen we voor samenwerking met mensen met passie in hun vak. 

Kristel Binnemans

Initiatiefneemster, cöordinator, auti-coach,

Auti-coach Kristel specialiseert zich in één-op-één begeleiding. Als sociaal-verpleegkundige met haar diploma’s in educatieve benadering van autisme, graduaat auticoach, loopbaancoaching, verbindende communicatie en nog veel meer, heeft ze tonnen ervaring. Daarnaast voedt ze ook nog eens kinderen op die te maken hebben met ASS, zo is het duidelijk waarom zij voorzitter van ’t pASSt is. De één-op-één begeleiding gebeurt in samenspraak met jou. Jij beslist hoe je dat wil laten verlopen en zoekt daarna samen met Kristel naar het beste traject. Meer weten over individuele coaching? Bezoek dan www.andersverbinden.be voor meer informatie. 

Rasa Alksnyte

Choreograaf, danseres, kunstenares, 

Het creatieve brein achter onze organisatie. Een opleiding als danseres en choreograaf zorgt ervoor dat ze mensen op een artistieke manier in beweging kan brengen. Vandaag de dag is ze vooral kunstenares, fotograaf, procesbegeleider, lerares en artistiek coach. Rasa is heel geangeerd met FoAM (www.fo.am). Een soort transdiciplinair laboratorium dat zijn speelveld situeert op de grenzen van kunst, wetenschap, natuur en het dagdagelijkse leven.

Germaine op ’t Roodt

Life-coach,

Deze voormalige lerares ziet het leven als een ware ontdekkingsreis en is steeds op zoek naar nieuwe dingen. Zo is ze zich de laatste jaren gaan verdiepen in gezonde en zuivere voeding, die het lichaam, en geest, voedt en tot rust brengt. Daarnaast begeleidt ze meditaties en stiltewandelingen om vanuit de rust, stilte en de verbinding met de natuur je eigen authenticiteit te ontdekken. Dat doet ze vanuit haar eigen bedrijf Food4Soul (www.food4soul.be). Vanuit dit boeiende traject begeleidt ze jongeren en volwassen in hun zoektocht naar zichzelf.

Leen Denckens

Orthopedagoog, auti-coach,

Als orthopedagoog en leerkracht startte ze in een voorziening voor volwassen met een matige tot ernstige mentale beperking. Ondertussen is ze hoofdopvoedster in diezelfde voorziening en blijft ze gepassioneerd door haar job. In die tijd heeft ze heel wat mensen begeleid met ASS (autisme spectrum stoornis) in combinatie met een mentale beperking. Gefacineerd volgde ze de banaba-opleiding autisme: een orthopedagogisch perspectief. Daarmee wil ze nu samen met onze mensen op zoek gaan naar een pad waarop jij je goed voelt. Jij bepaalt wat belangrijk is, waar je aan wil werken en hoe je dat voor elkaar wil krijgen.

Bieke Hendriks

Bio-esthetiek, auti-coach,

Na gewerkt te hebben als afgevaardigde in een cosmeceutisch bedrijf en lerares in een secundaire school was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ze begon als zelfstandige een praktijk met als hoofdzaak PMU-behandelingen. Ze zal zich in de toekomst minder met het uiterlijk en meer met het innerlijk bezighouden. Want daar start de zoektocht naar een gelukkig leven. Heb je dus vragen rond zelfbeeld, identiteit, angsten, werk, studie of relaties? Dan kan je Bieke altijd om raad vragen. Zo zoek je, samen met haar, naar nieuwe wegen en mogelijkheden, en dat op je eigen tempo. 

Marleen Oris

Artistiek brein, atelierbegeleider, 

Marleen heeft een enorme passie voor klei en verf, die ontstond ongeveer 30 jaar geleden. In die periode leerde ze verschillende technieken te gebruiken en begon ze met zelfgebouwde gasovens te experimenteren. Na tal van tentoonstellingen en academiejaren begon ze ook les te geven. Ondertussen werkt ze ook met een elektrische oven waarbij weer nieuwe mogelijkheden en uitdagingen aan bod komen. Deze creativiteit wordt bij ’t pASSt optimaal benut.

Sabine Nuyts

Life coach, talentenfluisteraar, 

Gepassioneerd door groeimindset, positieve psychologie, mindfulness en yin yoga. Ze is ook werkzaam als juf in het 5de leerjaar. Als talentencoach is ze er steevast van overtuigd dat iedereen talent heeft. Al zijn mensen zich daar niet altijd van bewust. Sabine helpt mensen hun talent te benoemen en zoekt samen met hen naar manieren om die talenten steeds beter in te zetten.

Cathy Decock

Vrijwilliger, ondersteunend begeleider, 

Uitbaatster van Crème Le Lis & nostalgie, een ijssalon in Genk dat enkel samenwerkt met mensen met autisme. Mede door het aanwezige talent en creativiteit is dit ijssalon een enorm succesverhaal geworden. Cathy wil steeds vooruit met haar medewerkers, dat is wat ze verdienen. Het teken van de zaak, de lelie, staat symbool voor de mensen die er werken. Geef hen de juiste omgeving en voldoende positiviteit zodat ze kunnen openbloeien tot prachtige bloemen.

Bestuur

Voorzitter: Kristel Binnemans

Penningmeester: Suzanne Jacobs

Bestuursleden: Caroline Meys en Paul Snoeckx

Cliënten/deelnemers en vrijwilligers

Vrijwilligers en deelnemers, met een hart voor autisme en die geloven in 't pASSt en in samenwerking om elkaar te blijven ont-moeten. In onze vrijwilligerswerking is jou stem als persoon met autisme van belang.