Team 't pASSt

 

't pASSt bestaat uit een enthousiast team van professionelen en vrijwilligers.

Ons team staat elke dag klaar om onze gasten te begeleiden en te ondersteunen waar nodig. Mensen met passie in hun vak, die elkaar perfect aanvullen.

Kristel Binnemans

Initiatiefneemster, cöordinator, Auti-coach,

Ik ben de bezielster van 't pASSt en als auti-coach specialiseerde ik me zowel in één-op-één begeleiding als in groepsbegeleiding. Als sociaal-verpleegkundige en diploma’s in educatieve benadering van autisme, graduaat auticoach, loopbaancoaching, verbindende communicatie en nog veel meer, gebruik ik m'n ervaring om jullie te ondersteunen in jullie zoektocht. Begeleiding gebeurt steeds in samenspraak met jou. Jij beslist hoe je dat wil laten verlopen en zoekt daarna samen met mij naar het beste traject. Meer weten over individuele coaching? Bezoek dan www.andersverbinden.be voor meer informatie. 

Rasa Alksnyte

Choreograaf, danseres, kunstenares, 

Een opleiding als danseres en choreograaf zorgt ervoor dat ik mensen op een artistieke manier in beweging kan brengen. Ik ben kunstenares, fotograaf, procesbegeleider, lerares en artistiek coach en heel geëngageerd met FoAM (www.fo.am). Een soort transdiciplinair laboratorium dat zijn speelveld situeert op de grenzen van kunst, wetenschap, natuur en het dagdagelijkse leven. Binnen 't pASSt organiseer ik mee de tentoonstellingen. 

Germaine op ’t Roodt

Life-coach,

Als lerares zie ik het leven als een ware ontdekkingsreis en ben ik steeds op zoek naar nieuwe dingen. Zo ben ik me de laatste jaren gaan verdiepen in gezonde en zuivere voeding, die het lichaam en geest, voedt en tot rust brengt. Ik begeleid meditaties en stiltewandelingen om vanuit de rust, stilte en de verbinding met de natuur je eigen authenticiteit te ontdekken. Vanuit dit boeiende traject begeleid ik jongeren en volwassenen in hun zoektocht naar zichzelf. In opleiding als auti-coach. 

Leen Denckens

Auti-coach,

Als hoofdopvoedster met een bachelor orthopedagogie werk ik in een voorziening voor volwassenen met een matige tot ernstige mentale beperking.  Gefascineerd volgde ik de banaba-opleiding autisme en ben ik sterk in het begeleiden van mensen met autisme in combinatie met een mentale beperking. Samen met jou ga ik op zoek naar een pad waarop jij je goed voelt. Jij bepaalt wat belangrijk is, waar je aan wil werken en hoe je dat voor elkaar wil krijgen.

Bieke Hendriks

Auti-coach,

Na jaren werkervaring als cosmeceutisch afgevaardigde en als lerares in het onderwijs, startte ik enkele jaren geleden m'n zelfstandige praktijk met als hoofdzaak PMU-behandelingen. Daarnaast triggert het innerlijke van mensen me als auti-coach, daar start de zoektocht naar een gelukkig leven. Voor vragen rond zelfbeeld, identiteit, angsten, werk, studie of relaties kan je bij me terecht. Ik zoek samen met je, naar nieuwe wegen en mogelijkheden op je eigen tempo. 

Nancy Peeters

Auti-coach, 

Ervaringsdeskundige autisme, AD(H)D, hoogbegaafdheid en HSP gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen, jongeren en hun ouders. Als leerkracht lager onderwijs met een postgraduaat autisme, een opleiding integratieve massage en een opleiding kunstzinnig dynamisch coachen op zak, reik ik een rugzak aan vol creatieve, pedagogische en energetische tools. Ik zie het lichaam als de ingang om met jezelf in contact te komen en bied daarom ook begeleiding aan, met kennis van de Qigong Sensorische Therapie, traumaverwerking met Q NEI en emotionele balans met EFT.

Marleen Oris

Artistiek brein, atelierbegeleider, 

Ik heb een enorme passie voor klei en verf, die ontstond ongeveer 30 jaar geleden. In die periode leerde ik verschillende technieken te gebruiken en begon ik met zelfgebouwde gasovens te experimenteren. Na tal van tentoonstellingen en academiejaren startte ik met les geven. Ondertussen werk ik met een elektrische oven waarbij weer nieuwe mogelijkheden en uitdagingen aan bod komen. Deze creativiteit wordt bij ’t pASSt optimaal benut.

Sabine Nuyts

Life coach, talentenfluisteraar, 

Gepassioneerd door groeimindset, positieve psychologie, mindfulness en yin yoga. Ik ben ook werkzaam als juf in het 5de leerjaar. Als talentencoach ben ik er steevast van overtuigd dat iedereen talent heeft, al zijn mensen zich daar niet altijd van bewust om hun talent te benoemen en zoek ik samen met hen naar manieren om die talenten steeds beter in te zetten.

Cathy Decock

Vrijwilliger, ondersteunend begeleider, 

Uitbaatster van Crème Le Lis & nostalgie, een ijssalon in Genk dat enkel samenwerkt met mensen met autisme. Mede door het aanwezige talent en creativiteit is dit ijssalon een enorm succesverhaal geworden. Ik wil steeds vooruit met m'n medewerkers, dat is wat ze verdienen. Het teken van de zaak, de lelie, staat symbool voor de mensen die er werken. Geef hen de juiste omgeving en voldoende positiviteit zodat ze kunnen openbloeien tot prachtige bloemen.

Bestuur

Voorzitter: Kristel Binnemans

Penningmeester: Suzanne Jacobs

Bestuursleden: Caroline Meys en Paul Snoeckx

Cliënten/deelnemers en vrijwilligers

Vrijwilligers en deelnemers, met een hart voor autisme en die geloven in 't pASSt en in samenwerking om elkaar te blijven ont-moeten. In onze vrijwilligerswerking is jouw stem als persoon met autisme van belang.