Team 't pASSt

 

't pASSt een organisatie gedragen voor en door mensen met autisme en hun omgeving. Samen werken we aan een progressief begeleidingscentrum dat zich op een laagdrempelige en professionele wijze in de samenleving positioneert.  Een team van vrijwilligers, ervaringsdeskundigen, geëngageerde bestuursleden en gemotiveerde deelnemers/cliënten dragen en zorgen voor een huis waar elkeen de beste en bovenal de "echte" versie van zichzelf mag zijn of worden.

 

Kristel Binnemans

initiatiefneemster en coördinator

Voor mij is het leven een unieke weg vinden in de bewandeling ervan, een route die mensen "anders geïnspireerd" verbindt. 

Als sociaal verpleegkundige en auti-loopbaancoach faciliteer ik graag in diverse processen.  Ik hou van nieuwe uitdagingen en de complexiteit hiervan geeft me de juiste energie.  Ervaringen, een uitgebreid netwerk (zowel zorg gerelateerd als innovatief anders geïnspireerd) en levenslang leren zijn de fundamenten van een goede werking.  Iedere stap is voor mij pas geslaagd als ik mensen in verbinding laat komen met zichzelf en anderen.  Dit vanuit het geloof in talenten van éénieder, in het onthullen van mensen en hun verborgen talenten, in de keuze om te denken vanuit oplossingen en in het creëren van mogelijkheden. 

Totaal creatief maar vooral out-of-the box en in to the mind.

Germaine op ’t Roodt

Werkzaam in een bibliotheek en onderwijzeres van opleiding.  Heden gepassioneerd bezig met “Foud4Soul”.  Kiezen voor Food4Soul is kiezen voor je eigen waarheid.

Kennis opdoen, kennis doorgeven, wegwijs maken en mensen inspireren is wat ik graag doe.  Ik geef kookworkshops.  Het is bewust kiezen voor de juiste voeding voor je lichaam en ziel.  Leer en ervaar hoe je kan koken met gezonde groenten, zonder vlees of industriële bereidingen.  Gezond eten zorgt voor minder ballast in je lijf waardoor jij je sterker gaat voelen, lichamelijk, mentaal en spiritueel.  Workshops SoulCollage® zijn workshops waar ik je op een leuke creatieve methode coach naar je intuïtie en gevoel.  Daarnaast begeleid ik ook meditaties en stiltewandelingen.  Mijn website kan je bekijken op www.food4soul.be

Tot ergens onderweg!

Cathy Decock

Vrijwilliger, aanhanger en ondersteunend begeleider bij ’t pASSt.

Uitbaatster  van Crème Le lis & nostalgie. Een ijssalon te Genk dat enkel samenwerkt met mensen met autisme. Ons ijssalon is mede door de creativiteit en de talenten van ons team een succesverhaal geworden. Ik weet dat ik niet kan stilzitten en steeds vooruit wil met mijn medewerkers en andere mensen met ASS. Dat verdienen ze gewoon en daarvoor moeten we ons inzetten. Samen met anderen. 

Onze lelie van de zaak staat symbool voor de mensen die hier werken. Geef hen de juiste omgeving en voldoende positiviteit ... Zodat ze kunnen openbloeien tot een prachtige bloem. 

Rasa Alksnyte

Genoot een opleiding als danseres en choreograaf.  Vandaag kunstenares, fotograaf, procesbegeleider, lerares en artistieke coach.  Ik ben verbonden aan FoAM (www.fo.am), een transdisciplinair laboratorium dat zijn speelveld situeert op de grenzen van kunst, wetenschap, natuur en het dagdagelijkse leven.

Ik lok je mee op avontuur en in verrassende artistieke experimentele ervaringen.

Bestuur

Voorzitter: Kristel Binnemans

Penningmeester: Suzanne Jacobs

Bestuursleden: Caroline Meys en Paul Snoeckx

Cliënten/deelnemers en vrijwilligers

Mensen die overtuigd zijn van het concept 't pASSt en hun schouders er mee onder zetten om deze warme organisatie te laten bloeien.