“We begeleiden de gasten zowel in ons centrum te Geel als aan huis. We ondersteunen hen op verschillende vlakken met als doel, ze zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Het welzijn van onze mensen staat bovenaan de lijst, daarom ondersteunen we hen zowel emotioneel alsook in praktische zaken. Dat wil zeggen dat we samen met hen werken aan zaken wat voor hen belangrijk is.”

Het doel van onze begeleiding is om onze mensen zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. We ondersteunen hen daarom op verschillende vlakken met als doel hen zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren en ondersteunen we zowel emotioneel als in praktische zaken, dat wat voor hen belangrijk is. Voorbeelden hiervan kunnen zijn administratie, winkelen en ziekenhuisbezoeken/doktersafspraken.

Ondersteuning en begeleiding start steeds met een aanmelding.

Bij ’t pASSt zorgen we voor een totaalpakket om onze gasten zo goed mogelijk te begeleiden. Om die reden dat we samenwerken met privé auti-coaches.

Naast het atelier en activiteiten van ’t pASSt is er de gelegenheid tot privé coaching, We ondersteunen elkaar waar nodig.

Binnen team  ’t pASSt-team kan je bij onze coaches eveneens een afspraak inplannen voor een individuele coaching sessie. Onze mensen kunnen bij hen terecht, in onze privépraktijk, om verder en dieper in te werken op hun persoonlijke uitdagingen. We leggen hier de focus op de hulpvraag van onze gast.

Omgekeerd kunnen onze gasten zowel vanuit de privé coaching doorgestuurd worden naar ’t pASSt als omgekeerd. Welke start jij neemt en waar je start maakt voor ons niks uit, wij streven ernaar steeds de beste en meest passende begeleiding te voorzien.

Onze coaches zijn van cruciaal belang tijdens onze ateliers en andere activiteiten zoals ’t pASSt café en de open huis-dag. Op die manier bieden we een optimale begeleiding voor iedereen die daar nood aan heeft.

Alle ondersteuningsconsulten zijn eveneens betaalbaar met een PVB in een cashbudget.

Meet The Team

Ik ben de bezielster van ’t pASSt en als auti-coach specialiseerde ik me zowel in één-op-één begeleiding als in groepsbegeleiding. Als sociaal-verpleegkundige en diploma’s in educatieve benadering van autisme, graduaat auticoach, loopbaancoaching, verbindende communicatie en nog veel meer, gebruik ik m’n ervaring om jullie te ondersteunen in jullie zoektocht. Begeleiding gebeurt steeds in samenspraak met jou. Jij beslist hoe je dat wil laten verlopen en zoekt daarna samen met mij naar het beste traject. Meer weten over individuele coaching? Bezoek dan www.andersverbinden.be voor meer informatie.

Ik ben Kristin en stel me graag even voor aan jullie. Als kind was ik een echte Pipi Langkous, stoer en onbezorgd. Met een gouden hart, net als zij, kwam ik steeds op voor zij die dit nodig hadden. Zorgen voor werd de rode draad in mijn leven en dit doe ik nog steeds met veel plezier.

Plezier maken en plezier hebben in het leven vind ik heel belangrijk! Ik ben iemand die heel graag positief denkt en creatief bezig is. Mijn grootste kracht en tevens drijfveer is ‘harmonie en balans’ brengen en creëren.

Als ervaringsdeskundige in autisme en als Positiviteitscoach staat positiviteit, verbinding en (zelf)vertrouwen centraal in alles wat ik doe. Daarnaast werk ik heel graag met kleur.  Door kleur te gebruiken ga ik samen met jou aan de slag om (on)bewuste blokkades te kunnen deblokkeren zodat jij opnieuw kan groeien, je talenten en kwaliteiten te ontwikkelen en help ik je je zelfvertrouwen te vergroten. Ik kijk er heel erg naar uit om samen met jou de uitdaging aan te gaan om te ontdekken waar jij gelukkig van wordt en hoe jij kan schitteren in alles wat je doet.

Foto van Hilde
Ik ben een spontane creatieve duizendpoot die graag mensen mee helpt hun eigen creativiteit in de wereld en op kaart te zetten. Echt jezelf zijn vraagt om moedig en kwetsbaar te zijn en dat is ook voor mij een zoektocht soms. Ik blijf graag ontdekken, aftasten en vind dat fijn om te doen in verbinding met anderen die mij dan ook hun echte zelf kunnen laten zien en zijn. Ik ben trots op wie ik ben na veel kronkelige wegen en geniet nu graag samen van het leven!

Ik heb een enorme passie voor klei en verf, die ontstond ongeveer 30 jaar geleden. In die periode leerde ik verschillende technieken te gebruiken en begon ik met zelfgebouwde gasovens te experimenteren. Na tal van tentoonstellingen en academiejaren startte ik met les geven. Ondertussen werk ik met een elektrische oven waarbij weer nieuwe mogelijkheden en uitdagingen aan bod komen. Deze creativiteit wordt bij ’t pASSt optimaal benut.

Missie

’t pASSt heeft een duidelijke missie; een veilige ontmoetingsplek voor voorzien voor normaal tot hoog begaafde jongeren en volwassenen met autisme . Elk verhaal heeft hier zijn plaats, met als doel zelfontplooiing,

om zo op een natuurlijke manier hun eigen identiteit vorm te geven om een plaats te vinden in onze samenleving.

Ons team van professionelen begeleiders biedt ondersteuning waar nodig.

Vertrekkend vanuit de beleving van mensen met autisme en rekening houdend met hun individuele noden en krachten, ongeacht geslacht, financiële situatie of religieuze achtergrond.

We geloven sterk dat iedereen zijn eigen talenten heeft. Wat die talenten zijn willen we, samen met onze mensen, verder verkennen. Falen mag, falen kan. Zo leren we elkaar en onszelf het beste kennen en kunnen we nadien leren uit onze fouten. We kiezen ervoor om als één team te fungeren. We omkaderen en ondersteunen vanuit ieders unieke manier van mens zijn.

Visie

Mensen met autisme hebben in onze samenleving heel wat te bieden. Vanuit hun eigenheid kunnen ze zich ontplooien om op een natuurlijke manier hun eigen identiteit vorm te geven om een plaats te vinden in onze samenleving. We aanvaarden hen voor wie ze zijn, ook al brengt die kwetsbaarheid faalervaringen met zich mee.

’t pASSt wil als begeleidingscentrum inzetten op integratie in de samenleving voor mensen met autisme. We bieden een ontmoetingsplek aan waar iedereen zichzelf kan zijn. We kijken verder dan de eigengemaakte camouflage om erbij te horen en je autisme te verbergen.

STEUN ONS!

  • Kom met ons een gezelschapsspel spelen tijdens ’t pASSt café.
  • Help ons met het openhouden van ons pASSt café of help ons tijdens het open huis.
  • Help ons bij 1 van onze evenementen zoals pannenkoekenslag, marktjes…
  • Ga mee met ons of organiseer 1 van onze deelnemersactiviteiten zoals bowling, bobbejaanland…
  • Hou ons gezelschap: bezoekje brengen, gaan wandelen, babbeltje slaan.
  • Begeleid ons met je eigen atelier activiteit.

Heb je tijd en goesting om met een warm hart bij te dragen, dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken.
Neem contact met ons op!

Je vindt ons eveneens via Give a day

Elke gift groot of klein is welkom.

Deze kan je storten op ons rekeningnummer BE21 7895 5028 9203 met mededeling “gift tpasst vzw”.

Vanaf een bijdrage van 40 euro wordt er automatisch via onze samenwerking met KVG een fiscaal attest bezorgd.

Sponsers en Ondersteuners

Elke hulp is welkom!

Wil je meer info over onze werking voordat je jouw goed doel kiest?

Neem contact met ons op!

Ready to Talk?

Contacteer ons