Team 't pASSt

 

't pASSt bestaat uit een enthousiast team van professionelen en vrijwilligers.

Ons team staat elke dag klaar om onze gasten te begeleiden en te ondersteunen waar nodig. Mensen met passie in hun vak, die elkaar perfect aanvullen.

Kristel Binnemans

Initiatiefneemster, cöordinator, Auti-coach,

Ik ben de bezielster van 't pASSt en als auti-coach specialiseerde ik me zowel in één-op-één begeleiding als in groepsbegeleiding. Als sociaal-verpleegkundige en diploma’s in educatieve benadering van autisme, graduaat auticoach, loopbaancoaching, verbindende communicatie en nog veel meer, gebruik ik m'n ervaring om jullie te ondersteunen in jullie zoektocht. Begeleiding gebeurt steeds in samenspraak met jou. Jij beslist hoe je dat wil laten verlopen en zoekt daarna samen met mij naar het beste traject. Meer weten over individuele coaching? Bezoek dan www.andersverbinden.be voor meer informatie. 

Rasa Alksnyte

Choreograaf, danseres, kunstenares, 

Een opleiding als danseres en choreograaf zorgt ervoor dat ik mensen op een artistieke manier in beweging kan brengen. Ik ben kunstenares, fotograaf, procesbegeleider, lerares en artistiek coach en heel geëngageerd met FoAM (www.fo.am). Een soort transdiciplinair laboratorium dat zijn speelveld situeert op de grenzen van kunst, wetenschap, natuur en het dagdagelijkse leven. Binnen 't pASSt organiseer ik mee de tentoonstellingen. 

Germaine op ’t Roodt

Life-coach,

Als lerares zie ik het leven als een ware ontdekkingsreis en ben ik steeds op zoek naar nieuwe dingen. Zo ben ik me de laatste jaren gaan verdiepen in gezonde en zuivere voeding, die het lichaam en geest, voedt en tot rust brengt. Ik begeleid meditaties en stiltewandelingen om vanuit de rust, stilte en de verbinding met de natuur je eigen authenticiteit te ontdekken. Vanuit dit boeiende traject begeleid ik jongeren en volwassenen in hun zoektocht naar zichzelf. In opleiding als auti-coach. 

Nancy Peeters

Auti-coach, 

Ervaringsdeskundige autisme, AD(H)D, hoogbegaafdheid en HSP gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen, jongeren en hun ouders. Als leerkracht lager onderwijs met een postgraduaat autisme, een opleiding integratieve massage en een opleiding kunstzinnig dynamisch coachen op zak, reik ik een rugzak aan vol creatieve, pedagogische en energetische tools. Ik zie het lichaam als de ingang om met jezelf in contact te komen en bied daarom ook begeleiding aan, met kennis van de Qigong Sensorische Therapie, traumaverwerking met Q NEI en emotionele balans met EFT.

Marleen Oris

Artistiek brein, atelierbegeleider, 

Ik heb een enorme passie voor klei en verf, die ontstond ongeveer 30 jaar geleden. In die periode leerde ik verschillende technieken te gebruiken en begon ik met zelfgebouwde gasovens te experimenteren. Na tal van tentoonstellingen en academiejaren startte ik met les geven. Ondertussen werk ik met een elektrische oven waarbij weer nieuwe mogelijkheden en uitdagingen aan bod komen. Deze creativiteit wordt bij ’t pASSt optimaal benut.

Renata Caputo

Life-coach

Hey, voel je welkom hier bij ’t Passt. Ik ben Renata en ben al heel wat jaren actief als leerkracht in het buitengewoon onderwijs. Ik heb een passie voor muziek, zowel beluisteren als er zelf mee aan de slag gaan. Als coach kijk ik er echt naar uit om samen met jou op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen die jouw  geluk maken. We gaan samen aan het werk om je  talenten te doen schitteren. In mijn opleiding ‘creatief coachen’ leerde ik een nieuwe manier van coachen kennen. Deze aanpak helpt je gevoelens te uiten via een creatief medium. Ik ervaar dit als een extraatje bij het verwerven van nieuwe inzichten. Ook kan dit een ontspannende manier zijn om een nieuw pad te bewandelen. In opleiding Auti-coach.

Bestuur

Voorzitter: Kristel Binnemans

Penningmeester: Suzanne Jacobs

Bestuursleden: Caroline Meys en Paul Snoeckx

Cliënten/deelnemers en vrijwilligers

Vrijwilligers en deelnemers, met een hart voor autisme en die geloven in 't pASSt en in samenwerking om elkaar te blijven ont-moeten. In onze vrijwilligerswerking is jouw stem als persoon met autisme van belang.