Team 't pASSt

 

't pASSt bestaat uit een enthousiast team van professionelen en vrijwilligers.

Ons team staat elke dag klaar om onze gasten te begeleiden en te ondersteunen waar nodig. Mensen met passie in hun vak, die elkaar perfect aanvullen.

Kristel Binnemans

Initiatiefneemster, Auti-coach, Loopbaancoach,

Ik ben Kristel en bezielster van 't pASSt, als auti-coach specialiseerde ik me zowel in één-op-één begeleiding als in groepsbegeleiding.

Als sociaal-verpleegkundige en diploma’s in educatieve benadering van autisme, graduaat auticoach, loopbaancoaching, verbindende communicatie en nog veel meer, gebruik ik m'n ervaring om jullie te ondersteunen in jullie zoektocht.

Begeleiding gebeurt steeds in samenspraak met jou. Jij beslist hoe je dat wil laten verlopen en zoekt daarna samen met mij naar het beste traject.

Meer weten over individuele coaching? Bezoek www.andersverbinden.be voor meer informatie. 

Kristin Verreth

Auti-coach, atelierbegeleider

Ik ben Kristin en als kind was ik een echte Pipi Langkous, stoer en onbezorgd. Met een gouden hart, net als zij, kwam ik steeds op voor zij die dit nodig hadden. Zorgen voor werd de rode draad in mijn leven en dit doe ik nog steeds met veel plezier.

Plezier maken en plezier hebben in het leven vind ik heel belangrijk! Ik ben iemand die heel graag positief denkt en creatief bezig is. Mijn grootste krachtkleur is Olijfgroen, door in de kracht van deze kleur te staan, kan ik op een positieve manier verbinding maken en helpt me te leiden vanuit mijn hart.

Als ervaringsdeskundige in autisme, ADHD en als Positiviteitscoach staat positiviteit, verbinding en (zelf)vertrouwen centraal in alles wat ik doe. Daarnaast werk ik heel graag met kleur. Door kleur te gebruiken ga ik samen met jou aan de slag om (on)bewuste blokkades te kunnen deblokkeren zodat jij opnieuw kan groeien, je talenten en kwaliteiten te ontwikkelen en help ik je je zelfvertrouwen te vergroten. Ik kijk er heel erg naar uit om samen met jou de uitdaging aan te gaan om te ontdekken waar jij gelukkig van wordt en hoe jij kan schitteren in alles wat je doet.

Nancy Peeters

Auti-coach, atelierbegeleider

Ervaringsdeskundige autisme, AD(H)D, hoogbegaafdheid en HSP gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen, jongeren en hun ouders. Als leerkracht lager onderwijs met een postgraduaat autisme, een opleiding integratieve massage en een opleiding kunstzinnig dynamisch coachen op zak, reik ik een rugzak aan vol creatieve, pedagogische en energetische tools. Ik zie het lichaam als de ingang om met jezelf in contact te komen en bied daarom ook begeleiding aan, met kennis van de Qigong Sensorische Therapie, traumaverwerking met Q NEI en emotionele balans met EFT.

Marleen Oris

Artistiek brein, atelierbegeleider, 

Ik heb een enorme passie voor klei en verf, die ontstond ongeveer 30 jaar geleden. In die periode leerde ik verschillende technieken te gebruiken en begon ik met zelfgebouwde gasovens te experimenteren. Na tal van tentoonstellingen en academiejaren startte ik met les geven. Ondertussen werk ik met een elektrische oven waarbij weer nieuwe mogelijkheden en uitdagingen aan bod komen. Deze creativiteit wordt bij ’t pASSt optimaal benut.

Raad van Bestuur

Voorzitter: Kristel Binnemans

Penningmeester: Suzanne Jacobs

Bestuursleden: Caroline Meys en Paul Snoeckx

Dagelijks Bestuur

Coördinator : Kristel Binnemans

Open Huis, Vrijwilligers en Buddy werking : Patrick Van Vlierberghe

't pASSt café : Kevin Vercamme

't pASSt team

We houden ervan om mensen met elkaar te verbinden en te versterken.

We geloven in ieders talenten, kwaliteiten en werken vanuit hetgene er leeft tussen ons. 

 

Vandaar dat we een uniek verhaal schrijven waar we samenwerking realiseren zowel met onze gasten vrijwilligers, zelfstandige coaches en vergunde zorg. Dit alles doen we vanuit een gedreven mens-waarde visie. 

Onze vrijwilligers en gasten, met een hart voor autisme geloven in 't pASSt en in samenwerking om elkaar te blijven ont-moeten.

 

We hanteren volgende waarden binnen onze organisatie :

Verbindende communicatie, Sociocratie en Act

Ieders stem is van evenwaardig belang